Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Katsotuimmat tuotteet
Keikkakalenteri 2019

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2019 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


14.-15.9. Vermo, kissanäyttely (Ery-Syd)
9.-10.11. Askola, kissanäyttely (URK)
16.-17.11. kissanäyttely (FINTICAt)

23.-24.11. Turku, kissanäyttely (TUROK)

 

Jälleenmyyjät

Kattipuodin tuotteita voit ostaa myös jälleenmyyjiltämme

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys

Mekatt (Ruotsi)

Haluaisitko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä kattipuoti@kattipuoti.com ja kysy lisää.

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

545000 Kissanlelu Narupallo Recommended

Hinta:2.80EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Narupallo on klassikko vuodesta 2002. Ensimmäisen Narupallon virkkasin Pekulle kissan ollessa vielä ihan pentu. Lelusta tuli heti yksi Pekun suosikeista, joten otin Narupallon myös Kattipuodin valikoimiin heti yrityksen perustettuani. Enkä suotta ottanut sitä valikoimiin, Narupallo nousi hetkessä myydyimpien lelujen joukkoon.

Narupallossa on juuri oikean kokoinen pallo ja täydellisen mittainen naru. Mitäpä sitä kissa muuta voisi toivoakaan. Narupallon kanssa saa aikaan monenlaisia leikkejä: kissa voi leikkiä sillä yksinään vaikkapa raahaten lelua perässään, kissan leikittäjä voi heilutella palloa ilmassa, jolloin kissa tavoittelee palloa tassuillaan ja mikä parasta, Narupallon kanssa voi leikkiä myös useampi kissa samaan aikaan. Olen huomannut kissojen mielestä hauskaksi leikiksi sen kun yksi kissa kantaa Narupalloa suussaan narusta roikottaen ja toinen kissa juoksee perässä tavoitellen palloa.

Narupallo on oikea valinta, oli kissasi sitten pentu tai seniori - tai jotain siltä väliltä. Narupallon virkattu naru ei irtoa helposti, lelu on todella tukevaa tekoa (testattu myös koirilla). Narupallon täytteenä on hurmaavan ihanaa lampaanvillaa.

Pallon halkaisija on noin 5 cm ja narun pituus noin 30 cm.

Narupallo on laadukasta lohjalaista käsityötä. Se on valmistettu rakkaudella ja lämpimien ajatusten kera ja jokainen Narupallo on hieman erilainen, koska ne valmistetaan käsityönä. Narupalloja olen virkannut vuodesta 2002 ja lelu tuli Kattipuodin valikoimiin heti vuonna 2007.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook