545000 Kissanlelu Narupallo Recommended

Hinta:2.80EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Narupallo on klassikko vuodesta 2002. Ensimmäisen Narupallon virkkasin Pekulle kissan ollessa vielä ihan pentu. Lelusta tuli heti yksi Pekun suosikeista, joten otin Narupallon myös Kattipuodin valikoimiin heti yrityksen perustettuani. Enkä suotta ottanut sitä valikoimiin, Narupallo nousi hetkessä myydyimpien lelujen joukkoon.

Narupallossa on juuri oikean kokoinen pallo ja täydellisen mittainen naru. Mitäpä sitä kissa muuta voisi toivoakaan. Narupallon kanssa saa aikaan monenlaisia leikkejä: kissa voi leikkiä sillä yksinään vaikkapa raahaten lelua perässään, kissan leikittäjä voi heilutella palloa ilmassa, jolloin kissa tavoittelee palloa tassuillaan ja mikä parasta, Narupallon kanssa voi leikkiä myös useampi kissa samaan aikaan. Olen huomannut kissojen mielestä hauskaksi leikiksi sen kun yksi kissa kantaa Narupalloa suussaan narusta roikottaen ja toinen kissa juoksee perässä tavoitellen palloa.

Narupallo on oikea valinta, oli kissasi sitten pentu tai seniori - tai jotain siltä väliltä. Narupallon virkattu naru ei irtoa helposti, lelu on todella tukevaa tekoa (testattu myös koirilla). Narupallon täytteenä on hurmaavan ihanaa lampaanvillaa.

Pallon halkaisija on noin 5 cm ja narun pituus noin 30 cm. HUOM! Toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevien tuotteiden väristä. Jos toivot tiettyä väriä, kirjoita toiveesi tilauksen lisätietoihin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook