Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Keikkakalenteri 2019

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2019 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


9.-10.11. Askola, kissanäyttely (URK)

 

Jälleenmyyjät

Kattipuodin tuotteita voit ostaa myös jälleenmyyjiltämme

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys

Mekatt (Ruotsi)

Haluaisitko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä kattipuoti@kattipuoti.com ja kysy lisää.

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

536000 Kissanlelu Lilli

536000 Kissanlelu Lilli - Gallery 3

  
Hinta:2.60EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Lilli on pieni ja suloinen. Lillillä on pitkä häntä ja senpä takia Lillistä pitävätkin erityisesti sellaiset kissat, jotka ovat mieltyneet nyöreihin ja naruihin. Kissa voi myös kantaa Lilliä hännästä, jolloin syntyy monta uutta hauskaa leikkiä. Lillin pituus on noin 4 cm ja Lillin hännällä on mittaa noin 40 cm. Lilli soveltuu hyvin myös pienten kissanpentujen leikkeihin ja moni onkin ostanut Lillin juuri kissanpennulle. Lillin täytteenä on ihanaa lampaanvillaa.

Lilli on kotoisin Liessaaresta. Liessaaresta löytyy uimarannan lisäksi mukava luontopolku. Liessaaresta on kerrassaan upeat näköalat Lohjanjärvelle. Lillin lisäksi Liessaaressa asuu monenlaisia eläimiä oravista erilaisiin lintuihin. Liessaaressa on parin kilometrin mittainen luontopolku, laavu ja nuotiopaikka ja Liessaareen voi rantautua myös veneellä. Mikäli pidät luontopoluista ja kauniista maisemista, on Liessaari tutustumisen arvoinen paikka.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

 

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook