560000 Kissanlelu Viljakäärme

Hinta:4.90EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Tuotetta ei saatavilla
Kysy tuotteesta

Viljakäärme on aika suosittu lemmikkieläin. Se on kohtalaisen helppohoitoinen ja säyseä kaveri. Mikä parasta, nyt voit hankkia kissallesi ihan ikioman Viljakäärmeen! Kattipuodin Viljakäärme ei vaadi paljon hoitoa eikä ole erityisen vaativa mitä tulee olosuhteisiin. Oikeastaan sen ainoa vaatimus on, että sillä on kissa (tai useampikin) leikkikaverina.

Viljakäärme kilisee ihanasti, sillä pyrstöön on kiinnitetty kulkunen. Kilinästä tietääkin, missä päin asuntoa Viljakäärme milloinkin menee. Houkuttelevuutta lisää Viljakäärmeen tuoksu: villa. Materiaalina on nimittäin käytetty villa- ja villasekoitelankoja, joissa on kohtalaisen voimakas villan tuoksu ja kun täytteenä on lampaanvillaa, on Viljakäärmeen suosio taattu. Viljakäärmeen esikuvana on toiminut Kattipuodin Kyykäärme, joka on Kattipuodin virkatuista käärmeistä ensimmäinen ja näki päivänvalon jo vuonna 1993 koulun käsityötunnilla.

Viljakäärmeet ovat erityisen hyviä kavereita painileikkeihin. Värikkäitäkin Viljakäärmeet ovat, näin ollen ne eivät ihan hetkessä häviä näkymättömiin. Oikeista viljakäärmeistä on olemassa runsaasti erilaisia värimuunnoksia, siksi oli selvää, että myös Kattipuodin Viljakäärmeiden värivalikoima on laaja.

Viljakäärmeet virkataan käsin, joten pientä kokoeroa voi yksilöiden väliltä löytyä. Viljakäärmeen pituus on noin 40 cm, siihen lisäksi vielä käärmeen kieli.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook