510000 Kissanlelu Ninja

Hinta:5.40EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Ninja on Kattipuodin kissoista ensimmäinen, joka sai oman nimikkolelun. Ninja halusi lelun, jonka kanssa voi painia, jota voi potkia ja jota voi kantaa suussaan. Ninja on aina rakastanut leluja, joissa on jotakin pörröistä. Niinpä Ninjan nimikkolelustakin piti löytyä jokin pörröinen yksityiskohta, tässä tapauksessa häntä. Idean pörröiseen häntään juontaa juurensa kahdesta asiasta: Ninjan Suuri Rakkaus on tekoturkishäntä, jota Ninja kantaa mukanaan joka paikkaan ja Ninjan häntä on hyvin, hyvin pörröinen kun oikein on vauhti päällä ja pitää kissakavereille isotella.

Ninja on hauska kissa, joka keksii mielellään pieniä kepposia. Ninja on iloinen ja vauhdikas tyyppi. Ninjan nimikkolelun piti olla ehdottomasti yhtä hauska, iloinen ja vauhdikas kuin Ninja itse. Värikkäät puuvillakankaat hauskoine kuvioineen tuovat leluun iloisuuden ja hauskuuden, lelun täytteenä olevat käsittelemätön lampaanvilla ja kissanminttu (Nepeta cataria) puolestaan tuovat vauhdikkuutta. Lampaanvilla on todellista lähivillaa, se on peräisin lohjalaiselta tilalta.

Ninja on sopivan kokoinen monenlaisten kissojen leikkeihin, mitat ovat noin 5x20 cm + käsin pörrölangasta neulottu häntä.

HUOM! Toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevien tuotteiden väristä. Jos toivot tiettyä väriä, kirjoita toiveesi tilauksen lisätietoihin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Ninja on laadukasta suomalaista käsityötä, aito ja alkuperäinen Kattipuoti-tuote, jota et Kattipuodin valmistamana löydä muualta. Ninja tupsahti Kattipuodin kissanleluvalikoimiin vuoden 2013 kesäkuussa.

 

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook