562000 Kissanlelu Traks

Hinta:4.70EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Tuotetta ei saatavilla
Kysy tuotteesta

Traks on hauska ja todella vauhdikas kissanlelu. Sen abstrakti muotoilu ja iloisesti helisevän kulkusen yhdistelmä saavat kissan kiinnostumaan lelusta. Muotoilunsa ansiosta lelu soveltuu hyvin myös suussa kannettavaksi - lelulle nimensä antanut Traks-kissa kun on kova poika kantamaan kaikenlaista suussaan. Traks on virkattu käsin villasekoitelangasta. Täytteenä on voimakasaromista kissanminttua sekä käsittelemätöntä lampaanvillaa. Vastustamaton yhdistelmä tuoksua, muotoa, helinää ja kilinää. Oman säväyksensä lelulle antaa hauska kulkunen, ei ihan perussettiä tämä kulkunen. Eikä ole Traks-kissakaan ihan perussettiä, Traks tekee lähtemättömän vaikutuksen jokaiseen tapaamaansa ihmiseen.

Traksin koko on noin 10x9 cm ja siihen lisäksi virkattu naru, jonka päähän kulkunen on virkattu kiinni. Lelun koko voi hieman vaihdella, koska tuote on valmistettu käsityönä.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook