Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Keikkakalenteri 2019

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2019 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


9.-10.11. Askola, kissanäyttely (URK)

 

Jälleenmyyjät

Kattipuodin tuotteita voit ostaa myös jälleenmyyjiltämme

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys

Mekatt (Ruotsi)

Haluaisitko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä kattipuoti@kattipuoti.com ja kysy lisää.

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

562000 Kissanlelu Traks

Hinta:4.70EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Tuotetta ei saatavilla
Kysy tuotteesta

Traks on hauska ja todella vauhdikas kissanlelu. Sen abstrakti muotoilu ja iloisesti helisevän kulkusen yhdistelmä saavat kissan kiinnostumaan lelusta. Muotoilunsa ansiosta lelu soveltuu hyvin myös suussa kannettavaksi - lelulle nimensä antanut Traks-kissa kun on kova poika kantamaan kaikenlaista suussaan. Traks on virkattu käsin villasekoitelangasta. Täytteenä on voimakasaromista kissanminttua sekä käsittelemätöntä lampaanvillaa. Vastustamaton yhdistelmä tuoksua, muotoa, helinää ja kilinää. Oman säväyksensä lelulle antaa hauska kulkunen, ei ihan perussettiä tämä kulkunen. Eikä ole Traks-kissakaan ihan perussettiä, Traks tekee lähtemättömän vaikutuksen jokaiseen tapaamaansa ihmiseen.

Traksin koko on noin 10x9 cm ja siihen lisäksi virkattu naru, jonka päähän kulkunen on virkattu kiinni. Lelun koko voi hieman vaihdella, koska tuote on valmistettu käsityönä.

Traks on suomalaista käsityötä, aito ja alkuperäinen Kattipuoti-tuote, jota et löydä Kattipuodin valmistamana muualta! Taattua Kattipuoti-laatua: kestävä ja kissalle mieluinen. Rakkaudella ja lämpimien ajatusten kera kissoille valmistettu. Traks tuli Kattipuodin valikoimiin vuoden 2013 marraskuussa.

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook