511000 Kissanlelu Kangaskäärme Recommended

Hinta:6.50EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Kangaskäärme kuuluu Suomen luonnonvaraisiin käärmelajeihin, sitä esiintyy vain Ahvenanmaalla. Se on uhanalainen tarhakäärmelaji, joka myös kanervakäärmeen nimellä tunnetaan. Kattipuodin Kangaskäärme sen sijaan ei ole uhanalainen ja sitä tavataan ympäri Suomen kissojen leikkikaverina.

Kangaskäärmeen täytteenä on ihanaa käsittelemätöntä lampaanvillaa, jonka tuoksua kissojen on mahdotonta vastustaa. Lisäksi Kangaskäärme tuoksuu voimakkaasti kissanmintulta, täytteenä nimittäin on lampaanvillan lisäksi Kattipuodin oman sadon voimakasaromista kissanminttua (Nepeta cataria). Kangaskäärmeen houkuttelevuutta lisäävät käärmeen hännässä houkuttelevasti kahisevat nauhat.

Kangaskäärme on reilunkokoinen leikkikaveri, pituutta tältä otukselta löytyy peräti 50 cm! Sehän ei menoa haittaa ja moni kissa nappaa Kangaskäärmeen keskipaikkeilta hampailtaan kiinni ja lähtee retuuttamaan otusta kohti villejä leikkejä. Kattipuodin kissat myös leikkivät keskenään Kangaskäärmeellä: yksi kissa kantaa käärmettä suussaan ja toinen juoksee perässä tavoitellen tassuillaan eteenpäin liikkuvaa saalista.

Toimitetaan värilajitelmasta, toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevista.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook