582000 Kissanlelu Maikki

Hinta:3.10EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Maikki on virkattu hiiri. On osittain Maikin hännän ansiota, että tämä lelu on kissojen mielestä niin kiinnostava. Häntä on nimittäin punottu ja hännän päässä on pieni tupsu. Kevyt Maikki soveltuu hyvin kaikkien kissojen leluksi - Maikki tulee siis loistavasti toimeen myös kissanpentujen kanssa. Maikin virkattuun pintaan on helppo tarttua kynsillä ja Maikki on juuri sopivan kokoinen heiteltäväksi ja kanniskeltavaksi.

Maikin täytteenä on aasialaista kissanminttua, matatabia. Matatabi näyttää saavan sekaisin myös sellaiset kissat, jotka eivät välitä kissanmintusta. Matatabin lisäksi Maikin täytteenä on alpakanvillaa. Alpakanvilla ei juurikaan tuoksu ihmisnenään, mutta kissojen mielestä se on aivan ihanaa.

Maikki on tuollainen keskikokoinen hiiri. Pituutta Maikilta löytyy noin 6 cm ja hännällä on mittaa noin 8 cm. Toki pieniä yksilöllisiä eroja voi löytyä, koska nämäkin lelut valmistetaan käsityönä.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

582000 Kissanlelu Maikki - Gallery 4

Kirjava 3

Kirjava 3

Kirjava 4

Kirjava 4

Kirjava 5

Kirjava 5

Kirjava 6

Kirjava 6

Kirjava 7

Kirjava 7
 

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook