538000 Kissanlelu Potkutin Recommended

Hinta:6.10EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Potkutin on jumbokokoinen potkulelu, joka soveltuu myös suurille kissoille. Potkutin on mitoitettu Kattipuodin oman Ässä-kissan (melko suuri kotikissa) mukaan, lelu on suunniteltu yhteistyössä vaativien ja suurikokoisten kissojen kanssa. Kattipuodin pieni ja siro Ninja-kissa pitää myös tästä lelusta - lelu soveltuu siis kaikille kissoille paremmin kuin hyvin.

Potkutin on täytetty käsittelemättömällä lampaanvillalla (villa tulee lohjalaiselta tilalta, se on siis todellista lähivillaa) sekä voimakasaromisella aitokissanmintulla (Nepeta cataria). Potkutin saavutti markkinoille tultuaan välittömästi suuren suosion.

Potkuttimen koko on n. 8 x 30 cm.

HUOM! Toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevien tuotteiden väristä. Jos toivot tiettyä väriä, kirjoita toiveesi tilauksen lisätietoihin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Meillä on tapana sanoa "Kissa potkuttaa kovin", kun kissa leikkiessään potkii lelua. Nimi Potkutin juontaa juurensa näistä sanoista - mikäpä muukaan voisi olla potkutettava kohde kuin Potkutin. Lelun nimi on ollut valmiina jo vuodesta 2002 Pekun ollessa pennusta lähtien kova poika potkuttamaan. Koeversioita Potkuttimesta on tehty vuosien varrella, mutta vasta vuoden 2012 toukokuussa aloin toden teolla Ässän avustuksella tehdä lopullista versiota lelusta.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook