Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Keikkakalenteri 2019

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2019 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


9.-10.11. Askola, kissanäyttely (URK)

 

Jälleenmyyjät

Kattipuodin tuotteita voit ostaa myös jälleenmyyjiltämme

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys

Mekatt (Ruotsi)

Haluaisitko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä kattipuoti@kattipuoti.com ja kysy lisää.

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

538000 Kissanlelu Potkutin Recommended

538000 Kissanlelu Potkutin - Gallery 3

Hinta:6.10EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Potkutin on jumbokokoinen potkulelu, joka soveltuu myös suurille kissoille. Potkutin on mitoitettu Kattipuodin oman Ässä-kissan (melko suuri kotikissa) mukaan, lelu on suunniteltu yhteistyössä vaativien ja suurikokoisten kissojen kanssa. Kattipuodin pieni ja siro Ninja-kissa pitää myös tästä lelusta - lelu soveltuu siis kaikille kissoille paremmin kuin hyvin.

Potkutin on täytetty käsittelemättömällä lampaanvillalla (villa tulee lohjalaiselta tilalta, se on siis todellista lähivillaa) sekä voimakasaromisella aitokissanmintulla (Nepeta cataria). Potkutin saavutti markkinoille tultuaan välittömästi suuren suosion.

Potkuttimen koko on n. 8 x 30 cm.

Meillä on tapana sanoa "Kissa potkuttaa kovin", kun kissa leikkiessään potkii lelua. Nimi Potkutin juontaa juurensa näistä sanoista - mikäpä muukaan voisi olla potkutettava kohde kuin Potkutin. Lelun nimi on ollut valmiina jo vuodesta 2002 Pekun ollessa pennusta lähtien kova poika potkuttamaan. Koeversioita Potkuttimesta on tehty vuosien varrella, mutta vasta vuoden 2012 toukokuussa aloin toden teolla Ässän avustuksella tehdä lopullista versiota lelusta.

Potkutin on suomalaista käsityötä, aito ja alkuperäinen Kattipuoti-tuote, jota et löydä Kattipuodin valmistamana muualta! Taattua Kattipuoti-laatua: kestävä ja kissalle mieluinen. Rakkaudella ja lämpimien ajatusten kera kissoille valmistettu. Potkutin tuli Kattipuodin valikoimiin elokuussa 2012.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

Katso myös

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook