592000 Kissanlelu Villasydän

Hinta:3.60EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Varastosaldo:34
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Kattipuodin ensimmäinen täytteetön kissanlelu tulee tässä ja se on Villasydän!

Villasydämet ovat huovutettuja kissanleluja. Rakkaudesta villaan, tiedättehän. Kissat ja lampaanvilla, lampaanvilla ja kissat - legendaarinen yhdistelmä. Lähes kaikki kissat rakastavat lampaanvillaa ja huovutettuja kissanleluja. Eipä siinä sitten sen kummempia mietintöjä tarvinnutkaan, että saatiin kehiteltyä uuden kissanlelulle ihana muoto.

Villasydämet on pesukonehuovutettu. Näin ollen ne kestävät kissan rakkautta paremmin kuin märkä- tai neulahuovutetut kissanlelut (joita ei tosin Kattipuodin valikoimiin kuulukaan). Villasydämen koko on noin 9x7,5 cm (korkeus x leveys), joskin käsityönä valmistettujen tuotteiden koko saattaa hieman vaihdella.

HUOM! Toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevien tuotteiden väristä. Jos toivot tiettyä väriä, kirjoita toiveesi tilauksen lisätietoihin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Villasydämien materiaali on 100 % lampaanvillaa ja kuten sanottu, täytettä ei tässä lelussa ole ollenkaan.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook