Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Katsotuimmat tuotteet
Keikkakalenteri 2018

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2018 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


11.3. Vantaa, kissanäyttely (CFF)


Yhteistyössä

Vuonna 2017 Kattipuodilla on kaksi yhteistyökumppania:

Kelmiküla Kassijaam Virossa, heidän kauttaan voi myös ostaa joitakin Kattipuodin tuotteita Virossa.

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

5100000 Kissanlelu Valma

Hinta:2.99EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Tykkääkö kissasi pienistä hiirileluista ja nyöreistä? Tai kengännauhoista? Siinä tapauksessa Valma on loistava valinta! Valma on pienikokoinen virkattu hiiri, jonka täytteenä on käsittelemätöntä lampaanvillaa sekä hyvin voimakasaromista valerianaa (Valeriana officinalis). Valman pituus on noin 5 cm ja hännältä löytyy pituutta noin 20 cm. Hännänpäässä on solmu, jonka ansiosta Valmaa on helppo vetää hännästä. Solmusta nimittäin saa hyvän otteen hampailla.

Valman täytteenä oleva valeriana on hyvin voimakasaromista, valerianan juurista jauhettua luontaistuotekauppatasoista jauhetta. Ihmisnenää valerianan tuoksu ei välttämättä pahemmin miellytä, mutta kissat rakastavat sitä.

Valerianan aromit säilyvät paremmin ja pidempään, jos Valma laitetaan suljettuun pussiin silloin kun ei ole leikin aika.

Valma on kotimainen, artesaanin suunnittelema ja valmistama kissanlelu. Valmat valmistetaan Kattipuodin omalla kissanlelupajalla Lohjalla ja ne ovat käsityötä. Valmaa voit ostaa vain Kattipuodista. Kattipuodin valikoimiin Valma on kuulunut vuoden 2017 tammikuusta lähtien.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook