518000 Kissanlelu Oiva

Hinta:3.40EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Varastosaldo:23
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Oiva on oiva kissanlelu sellaisille kissoille, jotka pitävät kissanmintusta, keskikokoisista hiirileluista ja nyöreistä tai kengännauhoista. Tämän kissanlelun täytteenä on käsittelemätöntä lampaanvillaa, jonka tuoksua vain harva kissa voi vastustaa. Lisäksi kissanlelun sisältä löytyy Kattipuodin oman sadon aitokissanminttua (Nepeta cataria). Kattipuodin oman sadon kissanminttu kasvaa maaseudun puhtaassa ympäristössä vailla keinotekoisia lannoitteita. Sen tuoksu on erittäin voimakas.

Oivan pituus on noin 6 cm ja siihen lisäksi reilunmittainen, noin 47 cm pitkä häntä. Hännänpäässä on kissoja kiehtova solmu. Tämä kissanlelu sopiikin hyvin niille kissoille, jotka rakastavat nyörejä.

HUOM! Toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevien tuotteiden väristä. Jos toivot tiettyä väriä, kirjoita toiveesi tilauksen lisätietoihin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook