515000 Kissanlelu Nappi Recommended

Hinta:2.50EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Nappi on iloinen kissanlelu. Se on juuri sopivan kokoinen: ei liian pieni eikä liian suuri. Pyöreä muoto miellyttää kissoja, samoin Napin keveys. Niin, ja onhan Nappi valmistettu kissojen rakastamasta fleecestä. Napin täytteenä on lampaanvillaa sekä valerianaa (Valeriana officinalis), tuoksu ei välttämättä miellytä ihmistä, mutta kissat... ne rakastavat valerianan tuoksua.

Fleece on kestävä materiaali, joka on kissojen mieleen. Kevyt, pehmeä ja siitä saa helposti pitävän otteen niin hampailla kuin kynsilläkin. Nappi kestää hieman rajummatkin leikit - ja rajuihin leikkeihin Nappi ajautuu ihan väistämättä, kiitos täytteenä olevan valerianan. Värikkäät Napit ovat suorastaan houkuttelevia kissanleluja.

Napin halkaisija on noin 9 cm, joskin pieniä yksilöllisiä eroja tietysti löytyy. HUOM! Toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevien tuotteiden väristä. Jos toivot tiettyä väriä, kirjoita toiveesi tilauksen lisätietoihin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook