547000 Kissanlelu Tättähäärä Recommended

Hinta:3.10EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Tättähäärä on valmistettu puuvillakankaasta ja sen täytteenä on runsaasti erittäin voimakasaromista, Kattipuodin oman sadon aitokissanminttua (Nepeta cataria) sekä käsittelemätöntä lampaanvillaa.

Tättähäärän sivujen pituus on noin 12 cm.

HUOM! Tilatun tuotteen väri on sattumanvarainen. Jos toivot tiettyä väriä, kirjoita toiveesi tilauksen lisätietoihin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Tättähäärä on saanut nimensä Kattipuodin Ninja-kissalta - Ninja nimittäin on varsinainen tättähäärä. Tättähäärä suunniteltiin Ninjan toiveiden mukaan vuonna 2011 kun olin pitkällä sairaslomalla. Katselin Ninjan puuhia ja neiti näytti selvästi kaipaavan jotakin sellaista lelua, jota meillä ei vielä ollut. Päätin kokeilla josko kolmio olisi Ninjalle mieluinen muoto ja heti tärppäsi. Kolmio oli pienelle kissalle helpompi muoto suussa kannettavaksi kuin neliö, sillä neliöön Ninja kompastui.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook