596000 Kissanlelu Maisa

Hinta:3.00EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Tuotetta ei saatavilla
Kysy tuotteesta

Maisa on tosi hauska leikkikaveri ja arvatkaapa mitä - Maisalla on solmu hännänpäässä! Tämä yksityiskohta saa kengännauhoja ja nyörejä rakastavat kissat ihastumaan Maisaan. Maisan täytteenä on matatabia eli aasialaista kissanminttua, se on lähes kaikkien kissojen mielestä vastustamattoman ihanan tuoksuista. Lisäksi Maisan täytteenä on lampaanvillaa. Maisan virkatusta pinnasta saa kynsillä tosi hyvän otteen ja myös pennut leikkivät mielellään Maisan kanssa. Maisaa voi vetää hännästä eikä se yhtään pahastu, päin vastoin!

Maisan pituus on noin 8 cm ja hännän pituus on peräti 34 cm. Oiva lelu kissoille, jotka pitävät pitkähäntäisistä hiiristä. HUOM! Toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevien tuotteiden väristä. Jos toivot tiettyä väriä, kirjoita toiveesi tilauksen lisätietoihin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook