5123000 Kissanlelu Pekka

Hinta:3.90EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Varastosaldo:5
Lisää ostoskoriin
Kysy tuotteesta

Tämä kissanlelu on suunniteltu oman Peku-kissamme muistolle. Peku kuoli 3.8.2017 sydämen vajaatoimintaan. Vielä viimeisenä päivänä Peku jaksoi innostua komeakissanmintusta sekä Jenga-kissanlelusta. Tämän kissanlelun ominaisuuksi valikoitui sellaisia yksityiskohtia, joista Peku piti: täytteenä on komeakissanminttua (Nepeta subsessilis) ja Pekan häntä muistuttaa Jenga-kissanlelua. Komeakissanmintun lisäksi tämän kissanlelun täytteenä on käsittelemätöntä lampaanviljaa. Myös nimensä kissanlelu on saanut Pekun mukaan - Pekua kutsuttiin usein Pekaksi.

Pekka-hiiri sopii hyvin kaikenlaisten kissojen leikkikaveriksi. Pituutta kissanlelulla on noin 7 cm ja siihen lisäksi noin 9 cm mittainen häntä. Jos kissasi on ihastunut Jenga-kissanleluumme, kannattaa kokeilla myös tätä kissanlelua! HUOM! Toimitetun tuotteen väri voi poiketa kuvassa olevien tuotteiden väristä. Jos toivot tiettyä väriä, kirjoita toiveesi tilauksen lisätietoihin, pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan toiveet.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

Asiakkaat jotka ostivat tämän, ostivat myös:

Katso myös

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook