Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Katsotuimmat tuotteet
Keikkakalenteri 2018

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2018 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


14.-15.7. Kerava, kissanäyttely (SUROK)
29.-30.9. Askola, kissanäyttely (URK)
27.-28.10. Tampere, kissanäyttely (World Winner Show)
24.-25.11. Turku, kissanäyttely (TUROK)


Yhteistyössä

Vuonna 2018 Kattipuodilla on kaksi yhteistyökumppania:

Kelmiküla Kassijaam Virossa, heidän kauttaan voi myös ostaa joitakin Kattipuodin tuotteita Virossa.

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

552000 Kissanlelu Tanko

Hinta:7.10EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Tuotetta ei saatavilla
Kysy tuotteesta

Tanko on kaikkein kookkain T-sarjalainen. Erittäin mielenkiintoiseksi tämän lelun tekee sen materiaali: tekoturkis. Käytännön kokemusteni mukaan tekoturkis kiehtoo kissoja yhtä paljon kuin aito turkis, vaikka tekoturkiksessa ehkä eniten kiehtoo karvaisuus kun taas aidossa turkiksessa toisen eläimen haju. Eettisistä syistä en kuitenkaan halua tukea turkistarhausta käyttämällä aitoja turkiksia.

Tanko on suuri lelu, jonka kanssa kissa voi painia. Tanko on suunniteltu erityisesti potkuleluksi, mutta monet kissat keksivät kyllä vaikka minkälaisia leikkejä tämän lelun kanssa. Tanko on myös pienten kissojen mieleen, Kattipuodin Hertta nappasi Tangon ensimmäiseksi lelukseen heti ensimmäisenä päivänä uudessa kodissaan ja sen jälkeen Tanko onkin kuulunut Hertan suosikkileluihin.

Tangon strategiset mitat ovat noin 5x40 cm hieman yksilöstä riippuen. Ihan reilun kokoinen potkittava painikaveri siis. Houkuttelevuutta lisää täytteenä oleva lampaanvilla sekä erittäin voimakasarominen aitokissanminttu (Nepeta cataria).

Tanko on laadukasta suomalaista käsityötä. Tanko on aito ja alkuperäinen Kattipuoti-tuote ja Kattipuodin Tankoa voi ostaa ainoastaan Kattipuodista. Tanko saapui Kattipuodin T-sarjan leluperheeseen vuoden 2012 elokuussa.

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook