552000 Kissanlelu Tanko

Hinta:7.10EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Tuotetta ei saatavilla
Kysy tuotteesta

Tanko on kaikkein kookkain T-sarjalainen. Erittäin mielenkiintoiseksi tämän lelun tekee sen materiaali: tekoturkis. Käytännön kokemusteni mukaan tekoturkis kiehtoo kissoja yhtä paljon kuin aito turkis, vaikka tekoturkiksessa ehkä eniten kiehtoo karvaisuus kun taas aidossa turkiksessa toisen eläimen haju. Eettisistä syistä en kuitenkaan halua tukea turkistarhausta käyttämällä aitoja turkiksia.

Tanko on suuri lelu, jonka kanssa kissa voi painia. Tanko on suunniteltu erityisesti potkuleluksi, mutta monet kissat keksivät kyllä vaikka minkälaisia leikkejä tämän lelun kanssa. Tanko on myös pienten kissojen mieleen, Kattipuodin Hertta nappasi Tangon ensimmäiseksi lelukseen heti ensimmäisenä päivänä uudessa kodissaan ja sen jälkeen Tanko onkin kuulunut Hertan suosikkileluihin.

Tangon strategiset mitat ovat noin 5x40 cm hieman yksilöstä riippuen. Ihan reilun kokoinen potkittava painikaveri siis. Houkuttelevuutta lisää täytteenä oleva lampaanvilla sekä erittäin voimakasarominen aitokissanminttu (Nepeta cataria).

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.en 2012 elokuussa.

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook