Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Keikkakalenteri 2019

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2019 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


9.-10.11. Askola, kissanäyttely (URK)

 

Jälleenmyyjät

Kattipuodin tuotteita voit ostaa myös jälleenmyyjiltämme

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys

Mekatt (Ruotsi)

Haluaisitko jälleenmyyjäksi? Ota yhteyttä kattipuoti@kattipuoti.com ja kysy lisää.

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

535000 Kissanlelu Kampela

Hinta:3.10EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Tuotetta ei saatavilla
Kysy tuotteesta

Silakalle piti saada kaveri, jokin hieman erilainen kala. Selailin erilaisia kalalajeja käsittelevää kirjaa ja silmiin osui kampela, litteä ja hauskannäköinen kala. Niin syntyi Kampela, Silakan ystävä. Kampelan täytteenä on voimakasaromista aitokissanminttua (Nepeta cataria) sekä lampaanvillaa.

Alusta asti oli selvää, että myös uuden kalalelun materiaaliksi tulee fleece. Olin havainnut vuosien kuluessa fleecen lähes parhaaksi kankaaksi kissanleuihin, sillä se on kissojen mielestä ihanan pehmeä materiaali. Fleece myös kestää vähän rajummankin kissan leikit melko pitkään. Koska fleece on kevyttä, ei Kampelakaan paina juuri mitään. Näin ollen Kampela ei myöskään tuhoa kissan palvelusväen irtaimistoa vaikka Kampelaa usein heitelläänkin villisti ympäriinsä.

Kampela on sellainen sopivan kokoinen kissanlelu, pituutta siltä löytyy noin 8 cm. Kampela soveltuu hyvin myös kissanpentujen leluksi, kaikkein pienimmät kissanpennut voivat harjoitella jopa painimista Kampelan kanssa.

Kampela on laadukasta lohjalaista käsityötä. Se on valmistettu rakkaudella ja lämpimien ajatusten kera ja jokainen Kampela on omanlaisensa yksilö. Ensimmäisen Kampelan tein vuonna 2005, joten Kampela on Kattipuodin vanhimpia kissanlelumalleja.

 

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook