535000 Kissanlelu Kampela

Hinta:3.10EUR
Toimitusaika n. 7 vrk
Tuotetta ei saatavilla
Kysy tuotteesta

Silakalle piti saada kaveri, jokin hieman erilainen kala. Selailin erilaisia kalalajeja käsittelevää kirjaa ja silmiin osui kampela, litteä ja hauskannäköinen kala. Niin syntyi Kampela, Silakan ystävä. Kampelan täytteenä on voimakasaromista aitokissanminttua (Nepeta cataria) sekä lampaanvillaa.

Alusta asti oli selvää, että myös uuden kalalelun materiaaliksi tulee fleece. Olin havainnut vuosien kuluessa fleecen lähes parhaaksi kankaaksi kissanleuihin, sillä se on kissojen mielestä ihanan pehmeä materiaali. Fleece myös kestää vähän rajummankin kissan leikit melko pitkään. Koska fleece on kevyttä, ei Kampelakaan paina juuri mitään. Näin ollen Kampela ei myöskään tuhoa kissan palvelusväen irtaimistoa vaikka Kampelaa usein heitelläänkin villisti ympäriinsä.

Kampela on sellainen sopivan kokoinen kissanlelu, pituutta siltä löytyy noin 8 cm. Kampela soveltuu hyvin myös kissanpentujen leluksi, kaikkein pienimmät kissanpennut voivat harjoitella jopa painimista Kampelan kanssa.

Muista aina valvoa kissasi leikkejä, sillä vaikka Kattipuodin kissanlelut ovat kestäviä, kissa on petoeläin ja se saa halutessaan rikki lelun kuin lelun.

 

 

Kommentit

Kommentti
Ääni:
Facebook