Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Katsotuimmat tuotteet
Keikkakalenteri 2018

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2018 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


14.-15.7. Kerava, kissanäyttely (SUROK)
29.-30.9. Askola, kissanäyttely (URK)
27.-28.10. Tampere, kissanäyttely (World Winner Show)
24.-25.11. Turku, kissanäyttely (TUROK)


Yhteistyössä

Vuonna 2018 Kattipuodilla on kaksi yhteistyökumppania:

Kelmiküla Kassijaam Virossa, heidän kauttaan voi myös ostaa joitakin Kattipuodin tuotteita Virossa.

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

Kissanvaatteet - Clothes for cats

Toisinaan kissat tarvitsevat vaatteita. Kissa voi olla rodultaan ohutturkkinen tai muuten vain vilukissa. Silloin se saattaa tarvita puseroa viileinä ja kylminä vuodenaikoina. Pusero lämmittää kun kissa matkustaa kuljetusboxissa tai kun kotona tuntuu viileältä. Monet kissat haluavat ulkoilla valjaissa tai ulkotarhassa myös talvella, mutta kaipaavat nuttua päälleen.

Kissa voi tarvita puseroa myös silloin, kun kissalla on leikkaushaava joka pitää suojata. Usein toipilaat myös palelevat helposti, joten lämmin pusero on mieluinen.

Pitkäkarvaisilla kissoilla puseroa voidaan käyttää kissan ulkoillessa talvella, jolloin pusero suojaa kissan turkkia takkuuntumiselta. Lumi paakkuuntuu helposti pitkään turkkiin ja aiheuttaa pahojakin takkuja.

Kattipuodin kissanvaatteet on suunniteltu erityisesti kissoille. Emme suosittele niitä koirille, sillä vaatteissa on huomioitu kissojen mittasuhteet ja elastisuus, jotka poikkeavat koirista. Kattipuodin kissanvaatteet ovat suomalaista käsityötä, pukuompelijan ja artesaanin suunnittelemia ja valmistamia.

Järjestä:
Facebook