Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Katsotuimmat tuotteet
Keikkakalenteri 2018

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2018 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


11.3. Vantaa, kissanäyttely (CFF)


Yhteistyössä

Vuonna 2017 Kattipuodilla on kaksi yhteistyökumppania:

Kelmiküla Kassijaam Virossa, heidän kauttaan voi myös ostaa joitakin Kattipuodin tuotteita Virossa.

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

Matatabilelut

Matatabi (Actinidia polygama) on aasialainen vastine kissanmintulle. Ensimmäisen kerran kuulin matatabista vuonna 2007, kun kaikesta japanilaisesta innostunut ystäväni kysyi, olenko kokeillut mitä kissani sanoisivat matatabista. En ollut ja meni vielä vuosia ennen kuin pääsin kokeilemaan, sillä matatabin saatavuus oli melko heikkoa. Halusin löytää hyvän ja luotettavan toimittajan. Se tapahtui vuonna 2012. Kattipuodin matatabi tulee Singaporesta.

Matatabi ei ole yrtti kuten kissanminttu - eikä se ole kissanmintulle mitään sukua. Kissat reagoivat pensaan jauhettuihin lehtiin ja oksiin. Matatabi vaikuttaa kissoihin kuten kissanminttu ja se on aivan yhtä vaaratonta. Matatabiin reagoivat usein myös sellaiset kissat, jotka eivät välitä kissanmintusta.

Kattipuodin tuotekehittely- ja testiryhmä on tutustunut matatabileluihin vuoden 2012 tammikuusta alkaen. Tulokset ovat olleet hyviä: kissoilla on ollut äärettömän hauskaa. Niinpä uskalsin ottaa matatabilelut Kattipuodin kissanleluvalikoimaan vuoden 2013 alussa. Niistä tuli heti hyvin kysyttyjä - niin kysyttyjä, että ne myytiin aina loppuun kissanäyttelyissä. Ensimmäiset matatabilelut ehtivät nettipuotiin vuoden 2014 alkupuolella.

Kaikki Kattipuodin matatabikissanlelut ovat lohjalaista laadukasta käsityötä, Kattipuodin omaa tuotantoa. Ennen nettipuotiin pääsyä jokainen lelumalli on saanut tuotekehittely- ja testiryhmän hyväksynnän.

Löydät kaikki matatabilelut kätevästi tästä kategoriasta.

Järjestä:
 

Kommentit

Kommentti
Facebook