Etsi -kenttä
Viimeisin tuote
Uutiskirje

Katsotuimmat tuotteet
Keikkakalenteri 2018

Kattipuodin myyntiosasto löytyy vuonna 2018 seuraavista kissanäyttelyistä ja tapahtumista:


14.-15.7. Kerava, kissanäyttely (SUROK)
29.-30.9. Askola, kissanäyttely (URK)
27.-28.10. Tampere, kissanäyttely (World Winner Show)
24.-25.11. Turku, kissanäyttely (TUROK)


Yhteistyössä

Vuonna 2018 Kattipuodilla on kaksi yhteistyökumppania:

Kelmiküla Kassijaam Virossa, heidän kauttaan voi myös ostaa joitakin Kattipuodin tuotteita Virossa.

Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry

 

Vierailijat

free counters

Mitä leluja toivoisit lisää?
Äänestys

TICA TGM Ässä

Syntynyt: 3.7.2009
Sukupuoli: Uros (kastroitu 8.12.2009)
Rotu: Lyhytkarvainen kotikissa
Väri: Musta harlekiini

Ässä on suomalainen rescuekissa, joka tuli meille 4,5 viikon ikäisenä. Ässä oli todella laiha pentu, kaikki luut näkyivät läpi. Kissojen emonmaidonvastikkeella paino saatiin nousemaan hyvin ja Ässästä kasvoi erittäin lihaksikas ja kohtalaisen kookas komea kissa. Ässä painaa 6,1 kg ja on kissoistamme ehdottomasti lihaksikkain.

Ässä on käynyt myös kissanäyttelyissä ja saavuttanut Triple Grandmaster -tittelin TICA -kattojärjestön näyttelyissä käymällä. Toistaiseksi Ässä on näyttelytauolla. Yhtäkkiä Ässä alkoi stressata vieraissa paikoissa hälinästä. Ässä on kuitenkin vuoden 2012 kevääseen asti ollut erittäin rohkea kissa, joten yritämme treenata Ässän pelkoja pois. Edistystä on jo havaittavissa, mutta ihan vielä Ässä ei ole valmis osallistumaan kissanäyttelyihin.

Ässä on luonteeltaan kova ja dominoiva, ei mikään aloittelijan kissa. Ässässä on myös hauskuuttajapuoli, joka saa Ässän tekemään toinen toistaan hauskempia temppuja ihmisten naurattamiseksi. Omasta mielestään Ässä on ihan ässä kaikessa ja Ässä osallistuukin kotona aivan kaikkeen. Ässä osaa monenlaisia temppuja, mutta pitää erityisesti fyysistä voimaa ja lihaksia vaativista jutuista kuten hypyistä.

Facebook