Käärmeet

Kattipuodin käärmeet ovat kaikki tosi kilttejä ja kivoja leikkikavereita. Ne eivät ole myrkyllisiä eivätkä ne pure - mutta kissojen on lupa purra niitä. Käärmeitä on hauska raahata paikasta toiseen ja niiden kanssa voi leikkiä hurjia saalistus- ja painileikkejä.

Kattipuodin käärmeleluvalikoima on kattava, käärmeitä löytyy pienistä suuriin ja kilisevistä rapiseviin, kissanmintulla ja ilman. Lajeista löytyvät tutut kotimaiset, mutta myös hieman eksoottisemat käärmeystävät.

Käärmeet ovat kotoisin eri puolilta Lohjaa. Jokaisella käärmeellä on oma tarina kerrottavanaan. Kattipuodin riehakkaiden käärmeiden avulla haluan tehdä tunnetuksi erilaisia kohteita kauniista kotikaupungistani. Käärmeiden tarinat valmistuvat kevään 2014 aikana muodostaen Kattipuodin Proggis Lohjan yhdessä Kattipuodin hiirulaisten kanssa.

Kaikki käärmelelut ovat laadukasta lohjalaista käsityötä, Kattipuodin omaa tuotantoa. Kattipuodin tuotekehittely- ja testiryhmä auttaa innokkaasti käärmeiden tuotekehittelyssä. Käärmeen onkin läpäistävä ankaran raadin tarkastus päästäkseen nettipuotiin.

Löydät kaikki käärmelelut kätevästi tästä kategoriasta.

Järjestä:
 

Kommentit

Kommentti
Facebook