Yritys

Tervetuloa Kattipuotiin, onnellisten kissojen suomalaiseen nettikauppaan!

Käytätkö nettikauppamme mobiiliversiota? Käännä laite vaakaan, silloin sivu skaalautuu oikein.

Toimitustapoihin lisätty paketti kotiovelle alk. 10,90 €. Lohjan alueella tilaukset toimitetaan maksutta kotiovelle.

Tilaustyönä valmistettavien tuotteiden toimitusaika 8-10 vko maksun kirjautumisesta tilillemme, tällä hetkellä jonossa on useita tilaustöitä.

Kattipuoti on 1.2.2007 perustettu lemmikkitarvike- ja käsityöläisalan yritys. Kattipuodin kotipaikka on Lohja, mutta liiketiloja minulla ei ole vaan yritys toimii ainoastaan nettikaupan pohjalta. Myyntiosastoni voi löytää joistakin kissanäyttelyistä sekä muista lemmikkiaiheisista tapahtumista.

Kattipuodin valikoimista löytyvistä tuotteista suurin osa on omaa käsialaani, poikkeuksena osa koruista. Tuotteet on valmistettu suomalaisena käsityönä huolella ja vuosien ammattitaidolla sekä tietysti rakkaudella ja lämmöllä. Koulutukseltani olen pukuompelija, merkonomi, datanomi, tekstiilialan artesaani ja parhaillaan opiskelen Laurea ammattikorkeakoulussa tradenomiksi. Tavoitteenani on tehdä kissoille mieluisia tuotteita, jotka samalla ovat kestäviä ja siististi valmistettuja.

Vihreät arvot ja eettisyys ovat lähellä sydäntäni. Senpä vuoksi Kattipuodin valikoimista ei löydy lainkaan esim. aidosta turkiksesta valmistettuja tuotteita. Hyödynnän töissäni erilaisia kierrätysmateriaaleja, moni kirpputorilta löytynyt kangas saa käsissäni uuden elämän kissanleluina.

Materiaalivalinnoissa kuuntelen kissojen mielipiteitä. Fleece on omien kissojeni mielestä kova juttu ja päivän sana, joten valmistan fleecestä runsaasti kissanleluja ja pesiä. Fleece on kissanleluissa myös hyvin kestävä materiaali ja koska kissanpesistä jää fleecetilkkuja yli, on luonnollista valmistaa niistä kissanleluja. Näin pienennetään myös jätteiden määrää. Hauskat ja värikkäät puuvillakankaat puolestaan tuovat iloisen lisän kissanleluvalikoimaan. Pääosaa Kattipuodin kissanleluvalikoimassa kuitenkin näyttelevät erilaiset virkatut kissanlelut. Kissanlelujen täytteenä käytän käsittelemätöntä lampaanvillaa sekä alpakan jalkakarvoja, molemmat täytemateriaalit tulevat Lohjalta.

Toisinaan pesien ja lelujen valmistuksen jälkeen jää yli materiaaleja, joista ei enää tule tuotteita kissoille, mutta joista joku voisi tehdä vielä jotakin. Tällaiset kangastilkut, langanloput yms. lahjoitan paikallisille päiväkodeille lasten iloksi. Lapset voivat askarrella niistä erilaisia hauskoja juttuja.

Löytökissat ovat minulle rakkaita (ja minulla on löytökissoja), joten Kattipuoti on omalta osaltaan mukana tukemassa löytökissatyötä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Aina vuoden alussa valitsen yhden kohteen, jota Kattipuoti sinä vuonna tukee. Pienempiä lahjoituksia lähtee ympäri vuoden useisiin eri kohteisiin, mutta vuotuisen yhteistyökumppanini kanssa toteutan mm. kissanruokakeräyksiä kyseisen yhdistyksen hyväksi.

 

Kattipuodin kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy alv (24 %). Kattipuodin Y-tunnus on 2092978-1.

Kattipuodin löydät myös Facebookista.

Olethan huomannut, että kommentoimalla kategoriaa voit antaa palautetta tuotteista ja välittää mielipiteesi myös muille Kattipuodissa asioiville. Myös tuotteiden kommentointi on mahdollista.

Kissanäyttelyissä tavataan!

Huom! Kaikki tällä sivustolla olevat kuvat ovat tekijänoikeuslain suojaamia eikä niitä saa kopioida ja käyttää ilman lupaa (ei myöskään siinä tapauksessa, että olet myymässä Kattipuodista ostamaasi tuotetta eteenpäin).


Ilmainen www-laskuri

Facebook