UjoKatti

UjoKatin idean lähteenä on pentuna tyynyliinan sisään ahkerasti tunkenut Peku-kissa. Mietin, että kun kissa kerran väkisin haluaa mennä tyynyliinan sisään, siinä on oltava jotain kivaa. Päätin kokeilla, josko makuupussimainen ratkaisu olisi yhtä mieluinen - ja olihan se. Ensin syntyi UjoKatti Mini, mutta koska kissasta kasvoikin ei-niin-mini, piti suunnitella mitat uudelleen ja näin syntyi myös isompi versio, UjoKatti.

UjoKatti on hyvin monikäyttöinen pesä. UjoKattia voi käyttää makuupussina, jolloin kissa ryömii sinne nukkumaan. UjoKatissa voi leikkiä kissakaverin kanssa vaanimisleikkejä toisen kissan ollessa pesässä sisällä ja toisen hyppiessä pesän päälle. UjoKattia voi käyttää kuljetusboxissa, jossa se toimii sekä patjana että suojaa antavana makuupussina. UjoKatin voi kääntää myös pystyyn, jolloin siitä tulee säkkimäinen pesä. UjoKatti toimii yhtä hyvin kotona, matkoilla kuin kissanäyttelyissä. Kissanäyttelyissä kissan voi antaa ryömiä UjoKattiin odottelemaan omaa arvosteluaan, UjoKatti on helppo pitää sylissä kissoineen päivineen eivätkä vaatteet ole kissankarvassa ja kissakin saa vähän suojaa.

UjoKatti on valmistettu niin, että kumpaa puolta tahansa voi käyttää sisä- tai ulkopuolena - saumanvarat eivät näy koskaan. Koko pesän ilme muuttuu, kun sisäpuolen kääntää ulkopuoleksi.

Mikäli et löydä valmiista väreistä mieleistäsi, ota yhteyttä sähköpostitse niin pyrin toteuttamaan toiveesi.

UjoKatti-pesät ovat oman pajani tuotantoa, valmistan ne itse käsityönä. Valmistamiani UjoKatti-pesiä voi ostaa ainoastaan Kattipuodista. Värivaihtoehdot vaihtelevat kausittain.

Järjestä:
 

Kommentit

Kommentti
Facebook